Hoppa till sidans innehåll

Boka golfbil online

14 SEP 2020 11:40
  • Skapad: 14 SEP 2020 11:40

Golfbilar är nu bokningsbart online!

Vi provar nu att ha golfbilar tillgänglig för bokning online på min golf! De finns endast bokningsbara på starttider mellan kl.09.00-15.00 varje dag säsongen ut.

De begränsade starttiderna beror på våra öppettider och att det behövs nycklar till golfbilarna. Det är fortfarande helt okej att utnyttja en bil på övriga tider men då behöver man ringa in till shopen för att vi ska kunna hjälpa till med nyckeln så den finns tillgänglig när du kommer.

Tillvalet med bil ligger efter att du valt en starttid och går vidare till boka. Där kan man lägga till både andra spelare och bil. Komihåg att efter att du valt nummer och vilken spelare bokning av bilen ska ligga på att trycka på lägg till annars så kommer den inte med i bokningen.
Bilarna ligger numrerade och de ligger inne efter tillgänglighet, Redan bokade bilar ligger inte synliga. Sedan kan man välja att betala den direkt precis som man kan göra med greenfee annars går det lika bra att komma in och betala det i shopen där man även hämtar ut nyckel när det är dags. Har man läkarintyg sker ingen reducering automatiskt online utan då bör man komma in och betala.

Bilarna hamnar efter namn i vårt system och ligger bokad 15 innan din starttid och sedan 5 timmar framåt.


För att hyra golfbil på Bollnäs GK gäller följande: 

  • Du innehar giltigt körkort för personbil eller du är över 16 år och har förarbevis för terrängskoter(enl. terrängkörningslagen). 
  • Du har något slags rörelsehinder som gör att du är i behov av golfbil.
  • Körning enbart tillåten på spelytorna (fairway, semiruff och ruff), transportvägar mellan golfhålen, inom klubbhusområdet samt i anslutning till parkeringsområdet.
  • Vid tävling krävs uppvisande av läkarintyg för Tävlingsledningen. 
Skribent: Bollnäs GK
E-post: This is a mailto link

Hitta hit

Hitta hit

Till Min Golf

Golfväder

Postadress:
Bollnäs GK - Golf
Norrfly 1634
82391 Kilafors

Kontakt:
Tel: 0278650540
E-post: This is a mailto link

Se all info