Hoppa till sidans innehåll

Vecka 16

22 APR 2021 17:48
  • Uppdaterad: 22 APR 2021 17:48

Sommaren närmar sig trots att våren har fått sig lite bakslag men vi har trots det och en pandemi en förväntansfull golfsäsong framför oss! Med denna säsong har det också kommit in en del ändringar och nyheter på många fronter.

banan jobbar de för fullt för att kunna ge så bra förutsättningar som möjligt till öppning.  Vädret gör dock arbetet lite svårare men de gör vad de kan för att kunna öppna banan inom en snar framtid.

I Shopen har det landat en hel den nya varor för säsongen och de jobbar på med att ställa iordning för grand opening 1-2/5 då kommer de att ha en rad olika spännande erbjudanden! Efter att ni kikat in erbjudandena i shopen kan ni ta en sväng in på kansliet och kolla in vår uppfräschning som vi gjort under vintern.

Vi har redan nu några inplanerade grönt kort kurser vilket under förra sommaren var väldigt populärt så vi hoppas på samma intresse denna sommar!

Vi har även lagt upp för webbförsäljning av golfhäftet på vår hemsida. Så har ni inte köpt era golfhäften än så kan ni göra det där och samtidigt gynna klubben. Köper man golfhäftet nu får man även en golfhandduk på köpet.

 

tävlings sidan så har vi dels lite tråkiga besked men även lite nyheter:

I nuläget avråder SGF starkt från att arrangera golftävlingar förutom för proffs. Just nu gäller detta till och med 16 maj men med den höga smittorisken och relativt långsamma vaccinationstakten förlängs det troligen. Man tar nya beslut veckovis och vi följer upp beskeden från förbundet. Då Kristi himmelfärdsdag infaller den 13 maj är vår traditionella scramble den dagen som ni förstår redan överspelad.

Vi har planerat för några andra tävlingar under försommaren. Troligen blir dom inte av men skulle SGF släppa fritt fram kan vi snabbt starta upp och kanske också lägga till någon tävling.

Under juli finns några tävlingsfria veckor men i övrigt är hösten späckad med tävlingar. Golfveckan bjuder på en del förändringar. Starten blir på lördag 7 augusti med TriffiQ 10 hålaren och avslutas lördag 14 augusti med Grillkol.se:s scramble. Vi hoppas avslutning på lördag skall ge fulla startfält hela veckan ut. Många tävlingar känner ni igen men några nya finns också i programmet.

Från förbundet är vi ålagda en tävling i år och det är en Teen Tour Future. Den spelas med 36 hål på en dag och datum är 21 augusti.

 

Vi hoppas på en fin sommar där vi kan genomföra tävlingar med fulla startfält, bra bokat på banan och lovande väder. Håll avstånd och ta hand om er så ses vi på klubben i sommar!

Skribent: Bollnäs GK
E-post: This is a mailto link

Hitta hit

Hitta hit

Till Min Golf

Golfväder

Postadress:
Bollnäs GK - Golf
Norrfly 1634
82391 Kilafors

Kontakt:
Tel: 0278650540
E-post: This is a mailto link

Se all info