Hoppa till sidans innehåll

Vecka 18

05 MAJ 2021 15:27
  • Uppdaterad: 05 MAJ 2021 15:27

Golfsäsongen har äntligen börjat! Banan har varit öppen för spel på provisoriska greener några dagar men nu kommer vi att efterlängtat öppna några av de ordinarie greenerna. Vilka det blir är i dagsläget svårt att säga men några kommer att öppna redan i helgen, sedan kommer de andra att öppnas allt eftersom.

Banarbetarna jobbar på med att få banan så bra som möjligt med de väderförutsättningar som är. De jobbar också med att bygga en ny golfbilsparkering på klubbhusområdet för att kunna möjliggöra fler bilparkeringar och att ge golfbilarna en egen parkering.

Ni som har varit ut på banan kanske har märkt att det inte längre sitter papperskorgar vid varje hål och det är för att vi håller på att undersöka en alternativ lösning för att göra en mer miljövänlig sopsortering ute på banan. Då kommer det mest troligt bara vara sopsortering vid klubbhuset samt kiosken och inte vid varje hål som tidigare.

Det fortsätter att synas liknande trend som förra sommaren med att fler både nya och gamla hittar in i golfen. Vi har haft vår första grönt kort kurs för sommaren och redan i helgen är nästa som redan är fullbokad. Har du någon som du tycker ska ta grönt kort eller går i tankarna själv så kan jag glädja med vi har en ny grönt kortkurs inplanerad den 22/5.

Kiosken kommer att hålla öppet för er golfsugna i helgen sen kommer även kaffeboden att öppna till veckan och hålla öppet de dagar kiosken inte är öppen.

Vi hoppas på lite mer värme och mindre blåst till veckan så gräset kan börja växa ordentligt och att fler golfare hittar till banan.

Väl mött!

Skribent: Natali Ingeroth
E-post: This is a mailto link

Hitta hit

Hitta hit

Till Min Golf

Golfväder

Postadress:
Bollnäs GK - Golf
Norrfly 1634
82391 Kilafors

Kontakt:
Tel: 0278650540
E-post: This is a mailto link

Se all info