Hoppa till sidans innehåll

Vecka 23

10 JUN 2021 14:50
  • Uppdaterad: 10 JUN 2021 14:50

Veckorna rullar på och äntligen så har värmen kommit!
Med värme så växer gräset vilket betyder att banan har blivit grönare och greenerna finare.

Ute på banan har det jobbats med mer saker än att klippa och hålla snyggt. Bland annat så har den nya greenen på övningsfältet blivit sådd och fått bevattning. Bara gräset har fått växa på sig så kommer den att vara klar att användas för träning och som möjlig provisorisk green. Under veckan har man även jobbat vidare med hål 14 för att så småningom kunna färdigställa bunkrarna och öppna hela hålat för spel igen. Det finns inte något datum då det beräknas vara klart men det kommer att läggas extra tid där för att färdigställa det så snart som möjligt.

De första varningarna gällande våra bokningsregler har delats ut och det är inte med glädje vi gör det utan vi gör det för att få mer ordning på spelet. För att slippa en varning eller i värre fall ett bokningsförbud på 10 dagar så skall man i enlighet med bokningsreglerna ankomstregistrera sitt besök, avboka minst 2 timmar innan din starttid ifall man inte har för avsikt att utnyttja den samt hålla sin starttid.
Ankomstregistrera görs lättast via Min golf boknings app. Där kan man aktivera platstjänster och tillåta det så kommer appen att automatiskt registrera din ankomst när du befinner dig på golfklubben. Det går också att göra i shopen eller i terminalen. Till terminalen använder ni samma inloggning som till min golf. Skulle det vara så att tekniken strular någon dag så ni inte kan göra er ankomstregistrering på något av tidigare nämnda vis så skriv en lapp och lägg i postlådan eller skicka ett mail till This is a mailto link

Lite allmän info:
Golfbilar går att boka via min golf, glöm inte att tycka på ”lägg till” innan du avslutar bokningen. Det kommer komma en manual på hur man bokar bil via min golf på hemsidan.

Parkeringarna mot övningsgreenen utanför klubbhuset är alla förhyrda sponsorparkeringar, de är avsedda för de betalande sponsorerna vars skyltar sitter där och ej för allmänheten.

Kom ihåg att följa bokningsreglerna för allas trevnad!

Skribent: Natali Ingeroth
E-post: This is a mailto link

Hitta hit

Hitta hit

Till Min Golf

Golfväder

Postadress:
Bollnäs GK - Golf
Norrfly 1634
82391 Kilafors

Kontakt:
Tel: 0278650540
E-post: This is a mailto link

Se all info