Hoppa till sidans innehåll

Vecka 27

07 JUL 2021 14:33
  • Skapad: 07 JUL 2021 14:33

Under helgen som var hade vi ett herr läger på klubben med 9st deltagare där alla var mycket nöjda och gav positiv respons. Så här säger Pär Sahlin om lägret: Det var väldigt nyttigt och trevligt med bra ledare och bra övningar. Vi var ett trevligt gäng och om jag får möjligheten att gå på herr läger fler gånger så kommer jag att göra det!

Vi har även haft en del tävlingar på senaste. Volkswagen masters och branschbollen spelades i helgen båda tävlingarna med blandade resultat och bra väder.
Vi är nu inne i sista tävlingsveckan innan vi har några veckor tävlings ledigt. Efter ”Bjud in en man” som spelas i helgen så är Två generationer nästa tävling att spelas och det den 1 augusti. Det är även den enda tävlingen innan golfveckan drar igång fredag den 6 augusti med den klassiska 10-hålaren. Till golfveckan är alla tävlingar öppna för anmälan och det är i år väldigt högt tryck på tävlingarna så skynda er att anmäla då tävlingarna snart är fulla.

Ute på banan så fortsätter de att jobba med att färdigställa hål 14. De jobbar även på rangen och fixar iordning där. Det har nu även kommit upp flaggstänger på rangen. Imorgon torsdag 8/7 så kommer rangen att hållas stängd mellan kl.06-09 för att kunna jobba vidare.
Vi vill påminna om att Range bollarna är till för att användas på rangen och ingen annan stans. Så vänlige låt Range bollarna vara kvar på rangen.

Skribent: Natali Ingeroth
E-post: This is a mailto link

Hitta hit

Hitta hit

Till Min Golf

Golfväder

Postadress:
Bollnäs GK - Golf
Norrfly 1634
82391 Kilafors

Kontakt:
Tel: 0278650540
E-post: This is a mailto link

Se all info