Hoppa till sidans innehåll

Vecka 28

09 JUL 2020 10:20
  • Uppdaterad: 09 JUL 2020 10:20

Vecka 28

Vi avslutade förra veckan med säsongens två första tävlingar med över 250 deltagare totalt med blandade resultat och varierande väder. Trots restriktioner och nya förhållningar så gick det bra och fina priser har sedan hämtats ut på kansliet.

Banarbetarna startade denna regniga vecka med att dressa greener och fairway för att öka på växtligheten. De har även luftat greenerna för att ta bort kompaktering och skapa en syrerik miljö för gräsrötterna för att hålla välmående gräs hela säsongen. Regnet har varit välbehövligt för gräset för att de ska fortsätta att må bra.

Golfveckan närmar sig och anmälan till alla tävlingar är öppna! Skynda dig att anmäla medan det finns platser kvar. Golfvecka betyder inte bara golftävlingar det betyder även ankrace, så se till att köpa dig en anka (50:-/st) och var med i ankracet samtidigt som du stöttar klubbens junior och ungdomsverksamhet. Nytt för i år är att man nu kan köpa ankor på Facebook där man även kan följa djävulsankan och soldat ankans resa runt på klubben och ner till 3:ans bro där ankracet startar torsdag den 6/8 kl.18.

Denna vecka har det även rullat in lite nyheter på klubben. Vi har bytt ut bollarna på Rangen till helt nya bollar som matchar upp vår sedan tidigare nya bollmaskin. Det har även kommit in 4st nya golfbilar för uthyrning då vi märkt att behovet och intresset av bilar har ökat.

Taket på restaurangens uteservering blev färdigbyggt förra veckan men Kirven har valt att pimpa upp det lite innan det kommer att få en invigning. Planerad takinvigning är fredag 17/7 kväll med hamburgare på menyn.

Nu i helgen så kommer nästa tävling att spelas och det är ”Bjud in en man, men inte din egen” en lag tävling som spelas som Irish geensome som sedan avslutas med en förbokad middag på restaurangen. Priserna från denna tävling kommer även de att kunna hämtas veckan efter på kansliet.

I helgen kommer även våra juniorer att åka till Högbo för att spela JSM-klubblag som detta år ser lite annorlunda ut då det bara spelas på en dag istället för två men vi önskar de all lycka till! Och hoppas de får spela bra golf och slipper regnet.

Nästa vecka hoppas vi på bra golfväder och många trevliga rundor! Vi hoppas även få se några härliga äventyr på ankresan!

Skribent: Bollnäs GK
E-post: This is a mailto link

Hitta hit

Hitta hit

Till Min Golf

Golfväder

Postadress:
Bollnäs GK - Golf
Norrfly 1634
82391 Kilafors

Kontakt:
Tel: 0278650540
E-post: This is a mailto link

Se all info