Hoppa till sidans innehåll

Vecka 29

21 JUL 2021 14:55
  • Skapad: 21 JUL 2021 14:55

I helgen har vårt herr lag varit i Robertsfors och spelat Seriespel. De startade starkt och efter första ronden så låg de 1:a. De fortsatte att spela lite över förväntan och det trots en smal och lite svårspelad banan. I totalen slutade de på en 6:e plats. Med i laget detta år var: Fredrik Bertilsson, Jens Fröderberg, Niklas Källänge Nilsson, Jonas Källänge Nilsson, Tomas Zetterqvist och Per Larsson.
Bra jobbat och grattis till en 6:e plats!

 

Här hemma på klubben så har det jobbats vidare på hål 14 och där är nu båda fairwaybunkrarna klara för spel. Områdena runt om är sådda så nu väntar vi bara på att de ska växa till sig. Det fortsätter att jobbas med greenerna för att få dem så bra som möjligt. Vissa greener är svårare att få att samarbeta än andra.

 

Vi har till golfveckan valt att göra kvalet till foursomecupen mer spännande och lägga den med dubbla kanonstarter. Första starten kommer vara kl.8 och andra starten kl.14. Resultatet kommer sedan att presenteras när alla är inne.

 

Du som känner dig sugen på en lektion kan nu hitta bokningsschema väldigt smidigt digitalt. Där kan du se vilka tider som är lediga och lätt kunna hitta något som passar dig.
Här kan du boka online: https://bollnas-golf-ab.bokamera.se/

Skribent: Natali Ingeroth
E-post: This is a mailto link

Hitta hit

Hitta hit

Till Min Golf

Golfväder

Postadress:
Bollnäs GK - Golf
Norrfly 1634
82391 Kilafors

Kontakt:
Tel: 0278650540
E-post: This is a mailto link

Se all info