Hoppa till sidans innehåll

Tidbokning


Välkommen till Hårgabanan!

Tidsbokningen är öppen från 1/5 till 31/10 mellan 06,00 - 19,00. Det går att boka starttider 10 dagar i förväg. Bollrännetider efter 19:00 som bokas på plats via terminalen. Med reservation för prisändringar.

KOM IHÅG! inloggningsuppgifter för att kunna boka tider i terminalen när kansliet är obemmanat!


På Bollnäs Golfklubb får alla medlemmar och gäster boka starttider 10 dagar före önskad speldag. Varje spelare får max ha 4 samtida bokningar, varav 2 på helg/helgdag.

 

En tid i timmen (mellan 7.00-18.00) är bollrännetider. Av dessa kan endast första lediga tid bokas och detta görs på plats på golfbanan. För att boka på nätet krävs att du har officiell handicap. 

För att din bokning ska göras så snabbt & smidigt som möjligt ber vi dig vara förberedd på att uppge golf-ID på alla spelare. Många bollar är inte fullsatta när de kommer till start. Det är därför viktigt att ni avbokar så snart ni vet att ni fått förhinder. Avbokning kan också göras via golf.se.


Anmäl er ankomst

Under hela säsongen ber vi samtliga anmäla sin ankomst till receptionen 20 minuter före sin starttid. Om ni inte talat om vilka som anlänt kan vi i värsta fall överlåta speltiden till någon annan som står på kö.

 

Silversponsorer
Som silversponsor kan man boka alla lediga tider som tidigast 10 dagar i förväg. Dessutom kan 50-tiden varje timme bokas 3 dagar före önskad speldag.

Guldsponsorer 
Som guldsponsor har du, förutom ordinarie bokningsregler, tillgång till förmånliga bokningsregler. 4 veckor i förväg kan guldsponsorerna boka vilken bokningsbar tid som helst. Dessutom har guldsponsorerna förmånen att aktuell speldag kunna förboka valfri bollrännetid (50-tiden). 50-tiden varje timme kan dessutom bokas 3 dagar före önskad speldag. Dessa förmånliga regler gäller endast de som har förhandlat om detta i sitt sponsoravtal. Är ni osäkra, kolla vad som står i ert avtal.

Uppdaterad: 01 JUL 2020 08:46 Skribent: Bollnäs GK
Epost: This is a mailto link

Hitta hit

Hitta hit

Till Min Golf

Golfväder

Postadress:
Bollnäs GK - Golf
Norrfly 1634
82391 Kilafors

Kontakt:
Tel: 0278650540
E-post: This is a mailto link

Se all info