Hoppa till sidans innehåll

Golftävlingar


Tävlingsintresset på Bollnäs Golfklubb är stort, vilket är jätteroligt! Gammal som ung, alla är med. Att tävla är ett perfekt tillfälle att träffa nya människor och knyta nya kontakter.

Anmälan
Anmälan till tävlingarna kan ske en månad före aktuell tävlingsdag. Anmälan görs enklast:
 
På nätet: golf.se
E-post: This is a mailto link

Automaten utanför kansliet
Telefon 0278-65 05 40

Eller på plats i shopen. Anmälan till tävling skall ske senast kl. 15.00, tre dagar före tävlingsdag, om ej annat angivits. Start och resultatlistor anslås på golf.se och på klubbens anslagstavla.


Startavgift
140:- per person, gäller både vid singel och partävling (avvikelser kan förekomma).

Tävlingsgreenfee
Fullvärdiga medlemmar från Söderhamns GK, Ljusdals GK och Hudiksvalls GK behöver inte betala någon tävlingsgreenfee vid deltagande i tävling.

Greenfeemedlemmar och gäster från andra klubbar betalar 200 kr i tävlingsgreenfee + startavgift

Starttid
Kom i tid! Vi vill att deltagare befinner sig på första tee minst 5 minuter före angiven starttid. På tee delas scorekort ut och regler för tävlingen dras igenom.


Prisutdelning

2020 så kommer vi inte att hålla några gemensamma prisutdelningar i samband med tävlingar på grund av att det finns bestämmelser om att inte ha gemensamma prisutdelningar från svenska golfförbundet.

Vi kommer istället att rapportera resultaten efter avslutad tävling ut på våra sociala medier.

Därefter kommer det att finnas priser att hämta inne på kansliet och det kan göras under deras öppettider mån-tors 9-12.

Det kommer vara fasta prisbord så man får ett angett pris. Det är okej att skicka ombud om man själv inte kan hämta priset under de angivna tiderna.Vid utebliven ankomst, som ej meddelats i god tid före tävlingsstart, debiteras hela startavgiften i efterhand.

Vi reserverar oss för ändringar i tävlingsprogrammet.

Handicapklasser
Klass  
A +8,0 - 12,0      
B 12,1 - 21,0 
C 21,1 - 36,0 
   

Avståndsmätare
Golfförbundet tillåter avståndsmätare i alla SGF- arrangerade tävlingar - utom juniortävlingar för säsongen 2011. Bollnäs GK har valt att följa den utvecklingen och tillåter avståndsmätare vid tävling. Avståndsmätaren får enbart mäta avstånd och inte t.ex. lutning eller vindstyrka.

Golfbil
För att köra golfbil på tävling fordras giltigt läkarintyg som skall uppvisas till kansliet vid betalning. 
 

Företagsgolf 
Är ert företag intresserad av att arrangera företagsgolf för kunder och anställda, kontakta kansliet så kan vi ge er ett prisförslag utefter era önskemål, tel 0278-65 05 40 eller e-post.

Uppdaterad: 14 JUL 2021 08:47 Skribent: Bollnäs Gk

Hitta hit

Hitta hit

Till Min Golf

Golfväder

Postadress:
Bollnäs GK - Golf
Norrfly 1634
82391 Kilafors

Kontakt:
Tel: 0278650540
E-post: This is a mailto link

Se all info